Η εταιρεία MediSports ιδρύθηκε το 2013 και δραστηριοποιείται στον χώρο της Υγείας διαθέτοντας πιστοποιημένα ιατροτεχνολογικά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας .

Με εξειδίκευση στα ορθοπεδικά υλικά αρθροσκοπήσεων, τις αυτόλογες βιολογικές θεραπείες και χάρη στην εκπροσώπηση κορυφαίων κατασκευαστικών οίκων Ευρώπης και Αμερικής η Medisports γρήγορα εδραίωσε συνεργασίες με διακεκριμένα Ιατρικά Κέντρα, Κλινικές και Δημόσια Νοσοκομεία της Ελλάδας.

Η Εταιρεία μας εκπροσωπεί αποκλειστικά τους κατασκευαστικούς Οίκους: Parcus Medical U.S.A, GoodMorning Bio Co, Orteq Sports Meika Group s.r.l. Italy, ενώ συνεργαζόμαστε με τους κατασκευαστικούς Οίκους: DePuy Synhtes / Johnson & Johnson U.S.A, Istobiologics U.S.A, Integra U.S.A, Aniκa U.S.A, MyStem U.S.A. σε εξειδικευμένα ιατροτεχνολογικά προϊόντα.

Στόχος μας ήταν και παραμένει  η καλύτερη δυνατή υποστήριξη στους Επαγγελματίες Υγείας. Για τον λόγο αυτό διαθέτουμε μια πλήρως εξειδικευμένη και άρτια οργανωμένη ομάδα η οποία με την 20ετή πείρα της χαίρει αναγνώρισης για την αξιοπιστία, το έργο, την συνέπεια και την αφοσίωσή της στην ιατρική κοινότητα.

Είμαστε Πιστοποιημένοι με ISO 9001 : 2015,  πρεσβεύοντας την ορθή πρακτική, ενώ στηρίζουμε Επαγγελματίες Υγείας, οργανισμούς και φορείς που συμβάλουν στην εξέλιξη της επιστήμης σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες.

Παραμένουμε πιστοί στο όραμα μας στηρίζοντας την δημιουργία και διατήρηση ισχυρών επαγγελματικών δεσμών με τους συνεργάτες μας καλλιεργώντας σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού.

Με γνώμονα την εξέλιξη της επιστήμης και με στόχο την συνεπή προσφορά μας στον τομέα της υγείας εξελισσόμαστε, εκπαιδευόμαστε συνεχώς στις νέες τεχνολογίες και δημιουργούμε ένα καλύτερο μέλλον.

 

Η πορεία μας

Το 2013 οι ιδρυτές της εταιρείας μας έθεσαν την πολύχρονη εμπειρία τους στον χώρο της υγείας ως θεμέλιο για την δημιουργία της MediSports.

Στόχος τους μια εταιρεία πρότυπο, με καινοτόμα προϊόντα και άρτια εκπαιδευμένους συνεργάτες. H δημιουργία μιας δυνατής ομάδας με επαγγελματική ηθική, όραμα, γνώση και αγάπη για την επιστήμη και τον άνθρωπο.

Στην πορεία των ετών η MediSports κατάφερε να επιτύχει ταχύτατη ανάπτυξη διευρύνοντας τον κύκλο εργασιών της, επενδύοντας διαρκώς σε νέες τεχνολογίες και ανθρώπινο δυναμικό και συνεχίζουμε!

 

Σας καλούμε να γνωρίσετε καλύτερα την MediSports και την θετική συνεισφορά της στην Υγεία!

1